Кулінарний фестиваль «Зимова Феєрія»

19 січня 2018 року майстри виробничого навчання Цікало Т.О. та Фоменко В.С. разом із учнями закладу відвідали майстер-класи іменитих шеф-кухарів України: Сергія Совенка та Геннадія Панова з приготування Закарпатського Боб-Бограча та Баноша, що проходили на кулінарному фестивалі «Зимова Феєрія» (спортивно-оздоровчий комплекс «Аркада» ), де були також представлені презентації Новорічних столів з різноманітними стравами.

Комментировать

Головне меню
Публічна інформація
Корисні посилання
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архіви
Сторінки сайту