Урок виробничого навчання в групі 304-КК. Підсумкове заняття

01.03.21 в групі 304-КК було проведено виробниче навчання за темою: «Приготування тістечок та тортів. Перевірочна робота”. Здобувачі освіти під час роботи показали свою майстерність у приготуванні кондитерських виробів, проявили фантазію та творчій підхід до їх оформлення, що надало виробам неповторності та оригінальності. При оцінюванні враховувалися такі критерії як зовнішній вигляд, організація робочого місця, розрахунки витрат сировини, подача, оформлення та смакові властивості.

 

Комментировать

Головне меню
Публічна інформація
Корисні посилання
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Архіви
Сторінки сайту