Урок виробничого навчання в групі 304-КК. Підсумкове заняття

01.03.21 в групі 304-КК було проведено виробниче навчання за темою: «Приготування тістечок та тортів. Перевірочна робота”. Здобувачі освіти під час роботи показали свою майстерність у приготуванні кондитерських виробів, проявили фантазію та творчій підхід до їх оформлення, що надало виробам неповторності та оригінальності. При оцінюванні враховувалися такі критерії як зовнішній вигляд, організація робочого місця, розрахунки витрат сировини, подача, оформлення та смакові властивості.

 

Комментировать

Головне меню
Публічна інформація
Корисні посилання
Календар
Квітень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Архіви
Сторінки сайту