Виробнича робота

Приготування східних солодощів

19.11.2019 майбутні кухарі групи 31-КК на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Тімченко С.Я. відпрацьовували прийоми та навички по приготуванню східних солодощів – рахат-лукума.

Приготування перших страв

Учень групи 38-К Шепелєв Ельдар на уроці виробничого навчання здає тематичну атестацію з теми «Приготування перших страв», а саме готує суп сирний з білими грибами.

Урок виробничого навчання в групі 4-КК

На уроці виробничого навчання учні групи 4-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Фоменко В.С. опрацьовували навички по обробці яєць та яєчних продуктів та готували фаршировані яйця з різними начинками

Приготування виробів з бісквітного тіста

Здобувачі освіти випускної групи 31-КК на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Тімченко С.Я. відпрацьовували прийоми та навички приготування виробів з бісквітного тіста: печива, рулетів, тістечок.

Приготування перших страв

На уроці виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Фоменко В.С. учні групи 4-КК оволодівали навичками по приготуванню та відпуску перших страв – готували зелений борщ зі щавлем.

Урок виробничого навчання у групі 2-К

Учні групи 2-К, що навчаються за професією «Кухар», на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра Назаренко М.В. опановували механічну кулінарну обробку овочів та грибів та приготування страв з них.

Приготування плову

Учні групи 4-КК, що навчаються за професією «Кухар; Кондитер», на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра Цікало Т.О. опановували навички приготування плову.

Приготування бісквітних тортів

Учні групи 31-КК, які навчаються за професією «Кухар; Кондитер», на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра Тімченко С.Я. відпрацьовували прийоми та навички по приготуванню бісквітного тіста холодним способом, а також закріпили практичні навички з технології приготування бісквітних тортів.

Урок виробничого навчання у групі 1-КК

Учні групи 1-КК, що навчаються за професією «Кухар; Кондитер» на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра Катуніної М.Р. навчалися нарізати фрукти та овочі для виготовлення салатів та придавати виробам естетичного вигляду.

Урок виробничого навчання у групі 7-ШЛМ

Учні групи 7-ШЛМ, що навчаються за професією «Штукатур; лицювальник-пдиточник, маляр» на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра Корякіної М.Ю. на базі гуртожитку Центру успішно оволодівають уміннями  і навичками нанесення штукатурного розчину на поверхні стін.

Урок виробничого навчання у групі 8-ТМ

Учні групи 8-ТМ, що навчаються за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування; водій автотранспортних засобів» на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра Марінкіна Д.М. розпочали заняття з виробничого навчання за темою «Виконання слюсарних робіт».

Урок виробничого навчання в групі 4-КК

На уроці виробничого навчання під керівництвом майстра Фоменко В.С. учні групи 4-КК оволодівали навичками по приготуванню м’ясної котлетної маси та напівфабрикатів – готували тюфтельки.

Приготування пряничного тіста

Учні групи 31-КК на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Тімченко С.Я. опрацьовували навички по приготуванню пряничного тіста сирцевим способом та виробів з нього.

Практика на підприємствах

Здобувачі освіти Державного навчального закладу “Слобожанський регіональний центр професійної освіти” проходять  практику  на підприємствах  ресторанного бізнесу. Майбутні кухарі закріплюють свої вміння та навички, а також навчаються  новому у своїй  професії.

Приготування кручеників

Учні групи 32-К на уроці виробничого навчання навчалися готувати одну з найулюбленіших українських страв – крученики з овочевими та м’ясними начинками.

Приготування пісочного тіста

На уроці виробничого навчання учні групи 24-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Мозгової І.В. навчалися готувати пісочне тісто та вироби з нього.

Виробнича практика учнів групи 21-КК

Учні 2-го курсу, що навчаються за професією «Кухар; Кондитер», проходять виробничу практику на кондитерському підприємстві «СВАТ»

Приготування кексів

На уроці виробничого навчання учні групи 31-КК відпрацьовували прийоми та навички по приготуванню бездріжджових видів тіста та виробів з нього – кексів.

Дні Болгарської кухні

Учні групи 2-К на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Сібірцева В.І. навчалися готувати болгарське національне блюдо  –  «Пататник».

Учні груп 28-К та 4-КК на уроках виробничого навчання освоюють практичні навички приготування болгарських страв: «Шарлотка по-болгарські» та «Кебаб че»

Учні групи 21-КК на уроці виробничого навчання відпрацьовували навички та прийоми приготування болгарської страви «Баниця»

В Слобожанському регіональному центрі професійної освіти проходять Дні Болгарської кухні. Учні знайомляться з культурою, побутом та національною кухнею країни. На уроках виробничого навчання майбутні кухарі освоюють практичні навички приготування болгарських страв.

Презентація італійської кухні

12.06.2019 з учнями І-го курсу, що навчаються за професією «Кухар», був проведений урок-презентація італійської кухні. Здобувачі освіти ознайомились з особливостями італійської кухні, а також самостійно приготували одну із став цієї кухні – салат «Капрезе».

Урок виробничого навчання в групі 2-К

На уроці виробничого навчання учні групи 2-К під керівництвом майстра виробничого навчання Сібірцева В.І. знайомилися з особливостями болгарської кухні і навчалися готувати найбільш популярні болгарські страви.

Урок виробничого навчання в групі 21-КК

На уроці виробничого навчання учні групи 21-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Тімченко С.Я. відпрацювали прийоми та навички по приготуванню болгарської страви «Милина» (болгарська запіканка з лаваша і солоного сиру).

Знайомство зі стравами болгарської кухні

Учні групи 1-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Алєко А.О. на уроці виробничого навчання ознайомились з особливостями болгарської кухні, а також навчалися готувати страви болгарської кухні.

Урок виробничого навчання в групі 4-КК

Учні групи 4-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Мозгової І.В. на уроці виробничого навчання навчалися готувати хлібобулочні вироби з дріжджового тіста.

Приготування крихти з пісочного тіста

Учні групи 21-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Тімченко С.Я. на уроці виробничого навчання опрацьовували прийоми та навички  приготування крихти з пісочного тіста та використання крихти для приготування торту «Мураха».

Приготування шоколадного желе

Учні групи 21-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Тімченко С.Я. на уроці виробничого навчання закріплювали практичні навички приготування шоколадного желе і прикрас з нього.

Виробнича практика групи 4-КК

Учні групи 4-КК проходять виробничу практику на підприємствах громадського харчування м. Харкова.

Приготування закритих бутербродів

На уроці виробничого навчання учні групи 22-К під керівництвом майстра виробничого навчання Цікало Т.О. закріплювали практичні навички з технології приготування закритих бутербродів.

Урок виробничого навчання в групі 2-К

На уроці виробничого навчання майбутні кухарі під керівництвом майстра виробничого навчання Сібірцева Вадима Ігоревича засвоювали способи кулінарної обробки яєць.

Урок виробничого навчання в групі 21-КК

На уроці виробничого навчання учні групи 21-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Тімченко Світлани Ярославівни навчалися готувати бісквітні тістечка. Майбутні кухарі практично відпрацьовували прийоми приготування бісквітних тістечок, закріплювали теоретичні знання з розрахунку сировини на задану кількість виробів та технології приготування.

Урок виробничого навчання в групі 21-КК

На уроці виробничого навчання учні групи 21-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Тімченко С.Я. навчалися готувати тістечка – корзиночки з білковим кремом.

Урок виробничого навчання в групі 2-К

Учні групи 2-К під керівництвом майстра виробничого навчання Сібірцева В.І. навчалися готувати і прикрашати страви.

Виробнича практика у групі 4-КК.

Учні групи 4-КК проходять виробничу практику на підприємствах соціальних партнерів.

Урок виробничого навчання в групі 1-КК.

Учні групи 1-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Алєко А.О. на уроці виробничого навчання оволодівали навичками первинної обробки птиці, її смаження та тушкування, відпрацьовували прийоми приготування напівфабрикатів.

Урок виробничого навчання в групі 21-КК

Учні групи 21-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Тімченко С.Я. на уроці виробничого навчання відпрацювали прийоми та навички з приготування заварного тіста та виробів з нього: тістечко «еклер».

Урок виробничого навчання в групі 1-КК

Урок виробничого навчання в групі 21-КК

Урок виробничого навчання в групі 1-КК

Урок виробничого навчання в групі 2-К.

На уроці виробничого навчання учні групи 2-К під керівництвом майстра виробничого навчання Сібірцева В.І. засвоювали прийоми приготування страв з риби та різних видів гарнірів.

Урок виробничого навчання в групі 1-КК

На уроках виробничого навчання учні групи 1-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Алєко А.О. вивчали нову тему “Механічна кулінарна  обробка  риби” і готували страви з риби.

Удосконалення навичок

На уроках виробничого навчання наші здобувачі освіти продовжують удосконалювати навички нарізання продуктів і презентують свої страви.

Приготування круасанів

До року французької мови в Україні здобувачі освіти випускної групи 31-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Фоменко В.С. приготували круасани – своєрідний національний символ французької кухні. У Франції традиційним є вживання круасанів на сніданок разом з філіжанкою кави або какао.

Урок виробничого навчання в групах 2-К і 1-КК

На уроці виробничого навчання здобувачі освіти засвоювали на практиці тему «Форми нарізки овочів та фруктів. Оформлення страв». Майбутні кулінари навчалися прийомам фігурної нарізки овочів та фруктів та складанню композицій з них, кулінарному мистецтву оформлення страв.

Урок виробничого навчання в групі 2-К

Учні групи 2-К на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Сібірцева В.І. засвоювали на практиці тему «Прості та складні форми нарізання овочів».  Учні навчалися первинній кулінарній обробці та різним формам нарізання овочів.

Виробнича практика учнів групи 21-КК

Учні групи 21-КК продовжують проходити виробничу практику на підприємствах соціальних партнерів.

Виробнича практика учнів групи 21-КК

Учні групи 21-КК проходять виробничу практику на підприємствах соціальних партнерів.

Виробнича практика у групі 31-КК

На уроці виробничого навчання учні групи 31-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Фоменко Валерії Сергіївни готували вафельне тісто та вироби з нього.

Учні групи 25-ШЛМ проходять виробничу практику на підприємстві АТ «ТРЕСТ  ЖИТЛОБУД-1».

Під час виробничого навчання майбутні випускники групи 26-ШЛМ займаються оздобленням віконних прорізів після встановлення металопластикових вікон.

Учні групи 21-КК проходять виробничу практику на підприємствах соціальних партнерів: «Home Sweet Hme», ресторан швидкого харчування «Крила».

Учні групи 1-КК на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Тімченко С.Я. навчалися готувати голубці з різними начинками

Учні групи 1-КК на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Тімченко С.Я. готують вироби з прісного тіста – пельмені та вареники з різними начинками.

У рамках святкування Міжнародного дня сім’ї учні групи 3-КК на уроці виробничого навчання випікали пиріжки, щоб пригостити свої родини.

Виробниче навчання у групі 22-К

Учні групи 22-К на уроці виробничого навчання приготували найпопулярнішу українську страву – «Борщ».

Учні групи 2-К на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра в/н Цікало Тетяни Олексіївни приготували страву з птиці – «Стегенця, фаршировані грибами»,  яка може стати прикрасою Великоднього столу.

Учні групи 2-К на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра в/н Цікало Тетяни Олексіївни готують страву з картоплі – деруни, фаршировані грибами.

Присвоєння 3-го розряду

Після проходження виробничої практики учні груп 3-КК та 4-К писали комплексно-кваліфікаційну роботу на отримання  3-го розряду з професії «Кухар».

Приготування жиляників

Перший день Великого посту часто називають «жилавим» понеділком. Ця назва походить від того, що в цей день печуть житні коржі – «жиляники». У ДНЗ «Слобожанський регіональний центр професійної освіти» пригадали стародавні традиції українського народу і на уроці виробничого навчання учні групи 2-К під керівництвом майстра виробничого навчання Цікало Т.О. готували жиляники.

У цьому році День закоханих співпав з тижнем Масляної. На уроці виробничого навчання учні групи 22-К приготували млинці і оригінально оформили страву

На уроці виробничого навчання учні групи 2-К готувалися до свята Масляної

Проходження виробничої практики

Учні Державного навчального закладу «Слобожанський регіональний центр професійної освіти» проходять виробничу практику на базі Харківського національного університету внутрішніх справ.

Виробниче навчання у групі 1-КК.

Учні групи 1-КК на уроці виробничого навчання успішно оволодівають навичками по нарізанню овочів.

Виробнича практика у групі 22-К.

Учні групи 22-К проходять виробничу практику на підприємствах соціальних партнерів: «Pizza Smile», «WOKA», кафе «Локомотив», ресторан «Блинофф», кафе «SULTAN».

 

Практичні заняття у групі 5-ШЛМ.

Учні групи 5-ШЛМ успішно оволодівають уміннями  і навичками нанесення штукатурного розчину на поверхні стін ковшем Шаульського.

Виробниче навчання у групі 4-К.

Учнями групи 4-К на уроках виробничого навчання була приготовлена італійська піца та класична паста «Карбонара».

Виробнича практика у групі 21-КК.

Учні групи 21-КК проходять виробничу практику на підприємствах соціальних партнерів: «Some like it hot», «Локомотив», «Burger club», кафе «Золочів», кафе-ресторан «Biblos», «Гершир».

Виробниче навчання у групі 3-КК

Учні групи 3-КК на уроці виробничого навчання приготували італійську версію омлету «Фріттата».

Виробниче навчання у групі 7-СРА

Виробнича практика учнів групи 7-СРА (слюсарі з ремонту автомобілів) проходить на підприємстві СТО «БС-Сервіс». Учень групи 7-СРА Фрундін Олексій на автомобілі «Фольксваген» займається заміною свічок, учень  Станканич Денис здійснює заміну ременя ГРМ.

Майстер виробничого навчання Новікова Вікторія Юріївна провела майстер-клас.

Майстер виробничого навчання Себірцев Вадим Ігорович провів майстер-клас.

Майстер виробничого навчання Дадика Ірина Олекіївна провела майстер-клас.

_____________________________________________________________

Майстер виробничого навчання І категорії з професії «Кухар – кондитер» Цікало Тетяна Олексіївна (педагогічний стаж 19 років)на своїх уроках завжди вміло застосовує інтерактивні технології, але найбільш ефективними виявилися: проведення уроків у формі гри та бригадними методами, що дає значно підвищувати ефективність уроків та поліпшувати якість знань учнів.

      Інноваційні технології з професії штукатур, лицювальник, плит очник, маляр

 Майстер в/н1 категорії Пащенко Надія Марківна педагогічний досвід 41 рік, у своїй роботі широко використовує сухі будівельні суміші марки Ceresit і Atlas, а також гіпсові шпаклівки і штукатурки Knauf, які становлять групу допоміжних будівельних матеріалів із спеціалізованими властивостями, що використовуються при веденні будівельних робіт й для опорядження приміщень.

Викладач  спецдисциплін вищої категорії Троцько Сергій Олексійович педагогічний стаж 37 років першим в ліцеї почав вивчати і впроваджувати нові матеріали для фарбування- це фасадні фарби  такі, як  CAPAROL,ТRIORA.

Інноваційні технології в професії  слюсар з ремонту автомобілів

Сканери-тестери компактніші, не вимагають додаткового

Майстер в/н Наумов Віктор Георгійович при проведенні уроків виробничого навчання по професії слюсар з ремонту автомобілів ефективно використовує для діагностики вузлів.

Сканери-тестери компактні, які не вимагають додаткового мереженого живлення і практично готові до роботи відразу ж після підключення, та комп’ютерні програми, які  володіють хорошою інформативністю оскільки мають великий екран і графічне виведення інформації, можливість підключення інформаційних баз даних і запуску автоматичних діагностичних тестів.

Головне меню
Публічна інформація
Корисні посилання
Календар
Грудень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Архіви
Сторінки сайту