Участь у майстер-класах із середземноморської кухні

Напередодні грандіозного кулінарного конкурсу, який проходив 5 грудня в Харківському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ 3 і 4 грудня відбулися унікальні майстер-класи від президента і віце-президента асоціації «Taste of Peace» (Єрусалим) Саркиса Якубян і Мімози Ізета Бали (Албанія).  Гості з-за кордону дивували учнів ХТЕК КНТЕУ, рестораторів, шеф-кухарів, студентів профільних навчальних закладів та всіх бажаючих традиційними стравами Середнього і Близького Сходу.

Взяла участь в процесі приготуванні східних закусок і майстер виробничого навчання Слобожанського регіонального центру професійної освіти Цікало Тетяна Олексіївна, яка у складі команди готувала тісто до закуски «хліба-піті» та інші східні страви, а по завершенню конкурсу отримала Сертифікат щодо успішного завершення близькосхідної практики приготування їжі та випічки.

Комментировать

Головне меню
Публічна інформація
Корисні посилання
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Архіви
Сторінки сайту