Участь у майстер-класах із середземноморської кухні

Напередодні грандіозного кулінарного конкурсу, який проходив 5 грудня в Харківському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ 3 і 4 грудня відбулися унікальні майстер-класи від президента і віце-президента асоціації «Taste of Peace» (Єрусалим) Саркиса Якубян і Мімози Ізета Бали (Албанія).  Гості з-за кордону дивували учнів ХТЕК КНТЕУ, рестораторів, шеф-кухарів, студентів профільних навчальних закладів та всіх бажаючих традиційними стравами Середнього і Близького Сходу.

Взяла участь в процесі приготуванні східних закусок і майстер виробничого навчання Слобожанського регіонального центру професійної освіти Цікало Тетяна Олексіївна, яка у складі команди готувала тісто до закуски «хліба-піті» та інші східні страви, а по завершенню конкурсу отримала Сертифікат щодо успішного завершення близькосхідної практики приготування їжі та випічки.

Комментировать

Головне меню
Публічна інформація
Корисні посилання
Календар
Грудень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Архіви
Сторінки сайту