«Кращий кухар 2013»
Проведенню заключного етапу конкурсу «Кращий кухар 2013» передувала значна робота викладачів спецтехнологій та майстрів виробничого навчання з організації відповідних змагань на рівні груп «Кухарів-кондитерів». У цьому заході брали участь велика кількість працівників ліцею, що сприяло подальшому підвищенню їх кваліфікації, розширенню асортименту страв, особливо фірмових, підвищенню культури обслуговування в ресторанах, кафе, обміну досвідом та практичними навичками у роботі.
Всього в заключному етапі конкурсу взяли участь 12 переможців ліцейних змагань.
На конкурсі був представлений різноманітний асортимент кулінарної продукції, присвячений новорічним святам. Вся продукція була оформлена з професійною художньою майстерністю та представлена у виді тематичних столів з відповідною сервіровкою. Всього на конкурсі виготовлено і представлено на огляд понад 15 страв та кулінарних виробів, які користуються значним попитом у споживачів.
Для об’єктивного визначення переможців конкурсу-змагання до складу журі були включені адміністрація ліцею, профспілковий комітет, майстри-кухарі.
Під час проведення конкурсу із зразками фірмових страв, виготовленими кращими кухарями ліцею, ознайомилося журі.
Переможцями конкурсу стали:
І місце – Зайцева Анастасія, Гончарова Катерина
ІІ місце – Коврига Олена, Сикал Олексій
ІІІ місце – Хорошкевич Ксенія, Гринюк Ігор
Переможці були нагороджені дипломами та отримали цінні призи.