Warning: inet_pton(): Unrecognized address in /var/www/ptuorgua_xplb47/data/www/xplb47.ptu.org.ua/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/utils.php on line 28
Приготування страв французької кухні

Приготування страв французької кухні

В рамках тижня Франції в Україні здобувачі освіти групи 302-К на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Сібірцева В.І. готували страви французької кухні, а саме суп цибулевий французький на бульйоні та млинці з м’ясом по-французьки

 

Комментировать

Головне меню
Публічна інформація
Корисні посилання
Календар
Січень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Архіви
Сторінки сайту