Виробнича робота
Урок виробничого навчання в групі 108-КК
На уроці виробничого навчання здобувачі групи 108-КК навчалися ліпити вареники з різними начинками.
Новорічні страви
Група 104-К вітає з наступаючим Новим роком та бажає всім нових ідей та вдалої реалізації планів. На уроці виробничого навчання учні групи 104-К готували новорічні страви: закуску «Мандарин» та «Рулетики із лаваша із сьомгою». Здивуйте своїх гостей цією стравою!
Урок виробничого навчання в групі 102-КК
Учні групи 102-КК на уроці виробничого навчання формували професійні навички з кулінарної обробки риби, оволодівали прийомами порціонування, панірування та навчалися різним технікам приготування риби.
Урок виробничого навчання в групі 108-КК
На уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи 108-КК засвоювали прийоми та навички з приготування страв та гарнірів з круп, бобових та макаронних виробів української кухні.
Урок виробничого навчання в групі 201-КК
Здобувачі освіти групи 201-КК на уроці виробничого навчання ознайомились на практиці з технологією та особливостями приготування виробів з мигдально-повітряного тіста, а саме меренги райдужної.
Урок виробничого навчання в групі 108-КК
На уроці виробничого навчання учні групи 108-КК відпрацювали приготування та відпуск перших страв, знайомилися з вимогами до якості, а також провели дегустацію і отримали гарні оцінки.
Урок виробничого навчання в групі 201-КК
Здобувачі освіти групи 201-КК на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра Тімченко С.Я. закріпили теоретичні знання на практиці з навчального модулю КНД 3.2.2, а саме виготовляли різні види помад: основну, фруктову та шоколадну. Майбутні кухарі визначали якість помад органолептичним методом, а також навчалися вирішували проблемні ситуації.
Урок виробничого навчання в групІ 108-КК
На уроці виробничого навчання учні групи 108-КК оволодівали прийомами порціонування, формування та панірування напівфабрикатів з м’яса та птиці.
Урок виробничого навчання в групі 104-К
На уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи 104-К опрацьовували тему “Обробка бульбоплодів, коренеплодів. Прості форми нарізки та їх кулінарне використання”.
Урок виробничого навчання в групі 108-КК
Здобувачі освіти групи 108-КК на уроці виробничого навчання опрацьовували навички приготування котлет по-київськи.
Урок виробничого навчання в групі 108-КК
У Всесвітній день макаронів, який святкують щорічно 25 жовтня, майбутні кухарі групи 108-КК на уроці виробничого навчання готували страви з макаронних виробів
Урок виробничого навчання в групі 108-КК
На уроці виробничого навчання хдобувачі освіти групи 108-КК навчалися фарширувати рибу та відпрацювали прийоми і навички формування напівфабрикатів з риби.
Урок виробничого навчання в групі 208-КК
На уроцi виробничого навчання здобувачi освіти групи 208-КК вiдпрацювали навички з приготування простих нарiзних i поштучних тiстечок з рiзних видiв тiста – кейк попсів.
Урок виробничого навчання в групі 108-КК
Здобувачі освіти групи 108-КК на уроці виробничого навчання опрацьовували тему “Механічна кулінарна обробка риби”. Учні ознайомились з різними способами розбирання та обробки оселедця.
Урок виробничого навчання в групі 208-КК
На уроцi виробничого навчання здобувачi освіти групи 208-КК вiдпрацювали навички з приготування пряничного тiста та виробiв з нього – пряників з повидлом.
Урок виробничого навчання в групі 101-КК
Учні групи 101-КК на уроці виробничого навчання ознайомились з технологією приготування прісного тіста та виробів з нього – локшини домашньої.
Урок виробничого навчання в групі 104-К
Учні групи 104-К на уроці виробничого навчання вчилися готувати прісне тісто та вироби з нього, а саме млинці з різними начинками
Урок виробничого навчання в групі 108-КК
На уроці виробничого навчанні здобувачi освіти групи 108-КК навчалися готувати прісне тісто та вироби з нього.
Урок виробничого навчання в групі 103-К
Здобувачі освіти групи 103-К на уроці виробничого навчання опрацьовували уміння та навички приготування страв з овочів. Учні готували деруни фаршировані грибами, кабачки фаршировані м’ясом і рисом під сметанно-томатним соусом та багато інших страв.
Урок виробничого навчання в групі 104-К
На виробничому навчанні учні групи 104-К готували голубці з різними овочевими фаршами.
Урок виробничого навчання в групі 101-КК
Здобувачі освіти групи 101-КК на уроці виробничого навчання навчалися готувати картопляні страви – кульки з сиром.
Урок виробничого навчання в групі 108-КК
На уроці виробничого навчання учні групи 108-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Фоменко В.С. вiдпрацювали навички приготування дрiжджового тiста опарним способом та виробiв з нього.
Урок виробничого навчання в групі 101-КК
Учні групи 101-КК на уроці виробничого навчання опрацьовували тему: “Приготування страв та гарнірів із запечених овочів”. Майбутні кухарі навчалися готувати теплий салат “Кипарис”, запечені кабачки з картоплею під сирним соусом, картоплю по-селянськи з часниковим соусом, страву “Рататуй” та овочевий гарнір з сирим соусом”
Урок виробничого навчання в групі 108-КК
На уроці виробничого навчання майбутні кухарі групи 108-КК під керівництвом майстра виробничого навчання Фоменко В.С. навчалися готувати дрiжджове тiсто опарним способом та вироби з нього – пончики.
Урок виробничого навчання в групі 104-К
На уроці виробничого навчання учні групи 104-К навчалися готувати страви з тушкованих овочів
Урок виробничого навчання в групі 101-КК
Учні групи 101-КК на уроці виробничого навчання готували голубці з різними начинками
Урок виробничого навчання в групі 104-К
На уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи 104-К навчалися готувати страви із смажених овочів: зрази картопляні та пальчики картопляні.
Урок виробничого навчання в групі 101-КК
На уроці виробничого навчання майбутні кухарі групи 101-КК відпрацьовували прийоми та навички приготування страв з овочів.
Урок виробничого навчання в групі 104-К
На уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи 104-К навчалися готувати страви та гарніри з овочів.
Урок виробничого навчання в групі 108-К
На уроці виробничого навчання учні групи 108-К під керівництвом майстра виробничого навчання Фоменко В.С. навчалися готувати желе та прикраси з нього для оздоблення борошняних кондитерських виробів.
Урок виробничого навчання в групі 101-КК
Учні групи 101-КК на уроці виробничого навчання відпрацювали прийоми та навички з приготування молочних супів
Урок виробничого навчання в групі 104-К
На уроці виробничого навчання учні групи 104-К засвоювали прийоми та навички приготування страв з яєць, а саме: готували яєчню натуральну, омлет натуральний, омлети фаршировані та змішані.
Урок виробничого навчання в групі 103-К
Здобувачі освіти групи 103-К на уроці виробничого навчання засвоюють прийоми та навички приготування страв з макаронних виробів.
Урок виробничого навчання в групі 101-КК
Учні групи 101-КК на уроці виробничого навчання відпрацьовували прийоми та навички приготування супів з різних овочів.
Приготування супів
Здобувачі освіти групи 104-к під час карантину самостійно вдома відпрацьовують вміння та навички приготування супів з крупами, макаронними виробами та супів молочних.
Самостійне опрацювання завдання під час карантину
Здобувачі освіти групи 101-КК під час карантину самостійно вдома відпрацьовують вміння та навички приготування каш різної консистенції.
Урок виробничого навчання в групі 101-КК
17.03.2021 учні групи 101-КК на уроці виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання Тімченко С.Я. вдосконалювали прийоми та навички з приготування м’ясної натуральної маси та напівфабрикатів з неї.
Урок виробничого навчання в групі 104-К
Здобувачі освіти групи 104-К на уроці виробничого навчання вдосконалювали прийоми та навички з приготування страв та гарнірів з круп, макаронних та бобових виробів, а саме – навчалися готувати українську страву «Крупник гречаний»
Урок виробничого навчання у групі 302-К
05.03.2021 майстер виробничого навчання Сібірцев В.І. на уроці виробничого навчання при приготуванні салатів використовував кухню фьюжн. Учні групи 302-К ознайомились з технологією приготування вінегретів різних європейських кухонь, а також змогли оцінити рецепти за подачею та смаком.
Урок виробничого навчання в групі 101-КК
Учні групи 101-КК на уроці виробничого навчання під керівництвома майстра виробничого навчання Тімченко С.Я. відпрацьовували прийоми та навички з приготування бефстроганов з яловичини.
Урок виробничого навчання в групі 304-КК. Підсумкове заняття
01.03.21 в групі 304-КК було проведено виробниче навчання за темою: «Приготування тістечок та тортів. Перевірочна робота”. Здобувачі освіти під час роботи показали свою майстерність у приготуванні кондитерських виробів, проявили фантазію та творчій підхід до їх оформлення, що надало виробам неповторності та оригінальності. При оцінюванні враховувалися такі критерії як зовнішній вигляд, організація робочого місця, розрахунки витрат сировини, подача, оформлення та смакові властивості.
Відкритий урок
02.03.2021 майстер виробничого навчання з професії “Кухар-кондитер” Катуніна М.Р. провела відкритий урок виробничого навчання з групою 201-КК за темою: “Приготування дріжджового тіста та виробів з нього”.
Здобувачі освіти із захватом вчилися готувати тісто та насолоджувалися його м’якою консистенцією, потім кожна команда приготувала свою страву: рогалики з шоколадною начинкою, закритий пиріг з вишнею, піцу з салямі та хачапурі по-аджарськи.
Приготування кручеників
На уроці виробничого навчання учні групи 104-К оволодівали навичками приготування української страви – кручеників з різними начинками.