«Титани кулінарії – 2020»

Здобувачі освіти Державного навчального закладу “Слобожанський регіональний центр професійної освіти”, що навчаються за спеціальністю «Кухар. Кондитер» взяли участь у кулінарному конкурсі «Битва титанів-2020», що відбувся 24 січня 2020 року на базі Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

Конкурс відбувався за номінаціями: «Цукрові квіти» (категорія D 1), «Пряничні вироби» (категорія D 2), «Художня робота з тіста» (категорія D 3)

До складу суддівської колегії кулінарного конкурсу увійшли судді міжнародного рівня з різних країн Європи – Словенії, Італії, Хорватії, Чорногорії, Азербайджану та відомі ресторатори міста Харкова.

За результатами конкурсу майбутні кухарі Державного навчального закладу «Слобожанський регіональний центр професійної освіти» показали чудові результати, а саме:

  • Кондратенко Діана (номінація «Цукрові квіти») – посіла І місце;
  • Кохан Анастасія (номінація «Пряничні вироби») – І місце;
  • Калантиренко Віта (номінація «Художня робота з тіста») – ІІ місце;
  • Лебединець Владислав (номінація «Цукрові квіти») – ІІ місце;
  • Карацюба Ірина (номінація «Художня робота з тіста») – ІІ місце

У гастрономічному святі брали участь не тільки професіонали, але і люди, яким просто цікаві нові тренди в кулінарії і сучасному ресторанному бізнесі, педагогічні працівники Слобожанського регіонального центру професійної освіти. Учасники кулінарного свята отримали сертифікати про успішне закінчення практичного курсу з Середземноморської кухні, які відкриють більш широкі можливості в улюбленій професії.

Комментировать

Головне меню
Публічна інформація
Корисні посилання
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Архіви
Сторінки сайту