Участь у майстер-класах із середземноморської кухні

Напередодні грандіозного кулінарного конкурсу, який проходив 5 грудня в Харківському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ 3 і 4 грудня відбулися унікальні майстер-класи від президента і віце-президента асоціації «Taste of Peace» (Єрусалим) Саркиса Якубян і Мімози Ізета Бали (Албанія).  Гості з-за кордону дивували учнів ХТЕК КНТЕУ, рестораторів, шеф-кухарів, студентів профільних навчальних закладів та всіх бажаючих традиційними стравами Середнього і Близького Сходу.

Взяла участь в процесі приготуванні східних закусок і майстер виробничого навчання Слобожанського регіонального центру професійної освіти Цікало Тетяна Олексіївна, яка у складі команди готувала тісто до закуски «хліба-піті» та інші східні страви, а по завершенню конкурсу отримала Сертифікат щодо успішного завершення близькосхідної практики приготування їжі та випічки.

Комментировать

Головне меню
Публічна інформація
Корисні посилання
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Архіви
Сторінки сайту