Відкритий урок

02.03.2021 майстер виробничого навчання з професії “Кухар-кондитер” Катуніна М.Р. провела відкритий урок виробничого навчання з групою 201-КК за темою: “Приготування дріжджового тіста та виробів з нього”.

Здобувачі освіти  із захватом вчилися готувати тісто та насолоджувалися його м’якою консистенцією, потім кожна команда приготувала свою страву: рогалики з шоколадною начинкою, закритий пиріг з вишнею, піцу з салямі та хачапурі по-аджарськи.

Комментировать

Головне меню
Публічна інформація
Корисні посилання
Календар
Січень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Архіви
Сторінки сайту